La Dolce Vita Haven

La Dolce Vita Haven

La Dolce Vita Haven, lillesøster til La Dolce Vita er nu i luften.La Dolce Vita HavenMine smukke forårsbebudere fra egen have 🙂

Jeg har igennem længere tid været i gang med at bygge La Dolce Vitas lillesøster blog op, La Dolce Vita Haven, hvor du kan læse om min vej fra nybegynder, som haveejer, til erfaren haveejer. Et projekt, der med en over 6.000 m2 stor, ukrudtsbegroet og forsømt grund, er et projekt, der vil tage lidt længere tid, end at lave denne påskes solgule dessert, som kommer herinde om kort tid 😉

La Dolce Vita Haven skal, blandt andet, bidrage med frugt og grønt til denne dejlige madblog, og når jeg nu så gerne vil være selvforsynende, og jeg er så pjattet med at lave mad, så gav det bare rigtig god mening at lave en blog om min have 🙂

Kig forbi min nye blog – smid gerne en kommentar og del den gerne med familie og venner 🙂

Og bare rolig – La Dolce Vita forbliver, som den er, og jeg vil stadig være lige aktiv herinde på mit yndlingssted 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.