La Dolce Vita er på Instagram

La Dolce Vita er på Instagram

La Dolce Vita er nu på Instagram! InstagramLa Dolce Vita er blevet social 😉

Så fik jeg endelig taget en beslutning; jeg har længe, meget længe, overvejet for og imod om, hvorvidt La Dolce Vita skulle være på de sociale medier og i så fald skulle det være Facebook eller Instagram….beslutningen har været længe undervejs og efter drøftelse med gode bekendte, der har erfaring i medier og ikke mindst branding tog jeg den store beslutning.

La Dolce Vita skulle på de sociale medier!

Valget faldt på Instagram af flere årsager; på Instagram kan jeg hurtigt dele mine små glimt af min hverdag med dig – madoplevelser, haveindtryk, og alle de andre så bidder af min hverdag og mit liv, som jeg ikke altid får delt med dig herinde på bloggen 🙂 Instagram er et hurtigt medie og det er rigtig let at forholde sig til – jeg er blevet fan af Instagram 🙂 Jeg er også af den overbevisning, at Instagram er lettere for mig at vedligeholde, end Facebook.

Jeg vil dele billeder af retter, hvor opskrifterne vil være på vej på bloggen, madinspiration fra restaurant besøg, små glimt af min hverdag – herunder have og mad, jeg vil dele de ting, jeg føler er relevante for La Dolce Vita 🙂

[wdi_feed id=”2″]

Du må dog ikke blive bekymret for, om jeg så helt eller delvist “glemmer” bloggen – det gør jeg ikke, slet ikke, aldrig nogensinde – bare rolig 🙂 Bloggen fortsætter som hidtil – Instagram giver mig muligheden for at nå længere ud til kommende læsere og for hurtigere at dele mine små hverdagsglimt med dig – noget jeg meget længe har haft lyst til 🙂

Du kan gå direkte til La Dolce Vitas Instagram profil ved at klikke på Instagram ikonet i venstre side under teksten “Følg mig på Instagram”.

Du kan også finde mig under #ladolce_vita.dk 🙂

Jeg har valgt at lade mine profil være engelsk/dansk, da jeg også har følgere fra andre lande end skønne Danmark – så lad dig endelig ikke forskrække af, at meget af teksten til mine billeder er på engelsk 🙂

Skynd dig ind og følge mig på Instagram 😀Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.