De bedste julesmåkager

De bedste julesmåkager

Juletid er jo lig med julesmåkager og selvom vi godt kan lide traditionerne, kan vi også godt lide lidt fornyelse, så nedenfor får du min top fem over de bedste og mest populære julesmåkager 🙂

Jeg ved, at flere af dem, har erstattet de traditionelle julesmåkager, så gode er de, så måske du skal prøve en ny opskrift eller to i år 😀

Top fem i vilkårlig rækkefølge 🙂

Mine Håkonskager er gået hen og blevet en klassiker og alle elsker den og i flere hjem, har den erstattet de traditionelle vaniljekranse og med god grund.

Smagen i mine krakelerede chokoladesmåkager er ikke så julet, men intens chokoladerig, dog er udseendet virkelig julet og de er blevet yndlingssmåkagen ved flere og de er også en af mine egne favoritter.

I den her top fem er der også to helt nye opskrifter med, som begge er blevet rost til skyerne med ordene som vidunderlig, himmelsk og med det helt rette knæk og begge opskrifter har været meget efterspurgte. Jeg er kæmpe fan af begge to.

Mine kardemommespecier, som smager så skønt af kardemomme og appelsin og dufter skønt.

Mandelkagerne er elegante, vidunderlige i smagen og eventyrlige i duften.

Sidste år blev mine ingefærcookies med tranebær et gigant hit og de går så absolut igen i år, som en kæmpe favorit.

Som en bonus får du også mine eksklusive Amarena macarons. De er ubeskrivelig skønne. Julesmag, Amarena kirsebær, chokolade ganache – what’s not to like 🙂 De gør sig perfekt til kaffen efter dansen om juletræet eller til nytårsaften. De er også en smuk værtindegave, der vil vække glæde.

Den her top fem plus de lækre macarons er vitterligt de bedste julesmåkager, du kan bage i år.

Prøv dem eller bare én af dem, du vil ikke fortryde det 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.