La Dolce Vita

Jeg hedder Helene Kathrine Wigh og er et passioneret madøre. Jeg elsker alt, der er godt her i livet; god mad, god vin, godt humør. Jeg elsker livets glæder og finurligheder. Køkkenet er mit absolutte yndlingsrum i mit hjem. Det er i mit køkken, at jeg finder tid og ro til fordybelse. Det er her jeg får ideer til nye opskrifter og udøver min magi.

Jeg har en forkærlighed for Italien, det italienske køkken og italienerne.

Italienerne er et fantastisk folk, de sætter pris på god mad, god vin og at skynde sig langsomt. Det er derfor min blog hedder “La Dolce Vita” – “Det søde liv”. Italienerne forstår til fulde at leve efter begrebet La Dolce Vita; ingen stress, ingen bekymringer, derimod skal der være tid til ro, fordybelse, snak, god mad, gode råvarer og god vin. Det er lige mig.

IMG_8170

Min interesse for mad begyndte i de spæde barndomsår i mine forældres køkken. De var fantastiske til at inddrage mine søskende og jeg i deres passion for mad og den har hængt ved. Jeg var ikke ret gammel, da jeg var med i køkkenet første gang og jeg har altid nydt det. Jeg takker mine forældre for at viderebringe deres passion til mig. Det er en fantastisk gave.

Sammen med mine søde vovser bor jeg i det naturskønne Himmerland tæt ved skov og strand og har de bedste betingelser for at leve La Dolce Vita. Jeg er i 40’erne og har travlt med at nyde livet. Udover mad, har jeg også andre passioner. Jeg elsker at fotograferer; jeg tager billeder af alt, specielt naturbilleder, da jeg også har en forkærlighed for at være ude i den skønne danske natur. Jeg elsker at læse, og sjovt nok er en af mine favoritgenrer kogebøger, som jeg har et utal af. Dog er der en forfatter/kok, der er overrepræsenteret i min samling, og det er Jamie Oliver. Jeg er vild ham og hans kogekunst. Det er tilgængeligt, det er nede på jorden og det er gode råvarer, der er til at få fat på. Han er en stor inspiration for mig.

Min blog vil også byde på andet end madopskrifter; der vil være tips og tricks til hvordan ting, kan gøres lidt lettere og bedre, der vil være små glimt fra min hverdag, livsstils tips og ideer til  at leve “det søde liv”.

Jeg ønsker dig hjertelig velkommen på min side og jeg håber, at du vil nyde at læse med her og blive inspireret, lige så meget, som jeg nyder at skrive her. Velkommen.

Kontakt

Du er altid velkommen til at sende mig en mail på helene(a)ladolce-vita.dk

Copyright

Alle billeder og tekst er fotograferet og skrevet af mig. Ønsker du at bruge mine opskrifter eller mine billeder, så send mig først en mail, så aftaler vi nærmere. Husk også at linke til La Dolce Vita og til det relevante blogindlæg, hvis du bruger mine opskrifter eller billeder. Tak.