Påske – del 2
Påskedag – god påske 🙂
En stille morgen med friskbrygget kaffe, et blødkogt æg med asparges omviklet med serranoskinke til, juice og ristet brød akkompagneret af klassisk musik. Kan man få en bedre start på en søndag morgen? Det tror jeg ikke. Nåh jo, den blev lige lidt bedre, da min kæreste gav mig et påskeæg fyldt med Ferrero Rocher. Lige noget for min søde tand 🙂
Idag skal der kun slappes af, måske med en lille gå-tur i skoven i det smukke solskin. Aftensmaden har været i ovnen siden klokken seks i morges og skal være der mindst 12 timer. Menuen i aften står nemlig på pulled pork med hjemmelavet burgerboller, coleslaw og hjemmelavet krydret sauce. Opskrifterne kommer på senere 🙂
Derudover skal der kun fabrikeres lidt hjemmelavet jodbærsyltetøj idag. Jeg faldt over en pose af sommerens lækre solmodne jordbær i fryseren her til morgen og glasset med jordbærsyltetøj er ved at være lidt tomt, så det var lidt heldigt 🙂