Forretter

Forretter er lækre – små retter, som du kan lave en af til en god middag eller du kan lave flere af dem og så har du tapas. Det er let og lækkert.

Forretter er også introduktionen til den røde tråd i dit måltid. I min verden skal der være en rød tråd mellem forret, hovedret og dessert. Det skal ikke være stringent og stramt, men der må gerne være en sammenhæng mellem retterne, det løfter måltidet et niveau op 🙂

Ærtesuppe

Antipasto salat

Dampede hvide asparges

Gazpacho

Carpaccio

Lakseruller

Zucchini-ricotta ruller

Bagte kastanjer

Foie gras med svampe

Pureret ærtesuppe

Kammuslinger med sesam

Lakseruller med agurk

Lakserilette

Laksepaté

Laksesalat

Kartoffelsuppe med ramsløg

Spinatpandekager

Bruschetta med serranoskinke

Gourmet tapas med carpaccio og sellerismør

Kyllingeleverpaté

Gourmet tapas med pocheret kylling og sellerismør

Djævle æg – Gourmet tapas

Gourmet tapas med røget laks

Kylling rilette