Sandwich med tunsalat og sennepsmayo
Nogle gange må aftensmaden gerne være hurtig at lave, men stadig smage godt. Denne lækre sandwich er perfekt i en snæver håndvending og den mætter fantastisk godt. Den er velegnet både som aftensmad og som en god frokost eller til madpakken.Smukke farver
Jeg har valgt at lave en stor portion, så der er til fire sultne voksne eller to sultne voksne og tre sultne børn. Portionen passer også til otte personer til madpakke eller fire personer til madpakke i to dage 🙂
Du skal bruge:
1 portion tunsalat
4 store rugbrød-sandwichstykker fra Levebrød
4 store håndfulde rucola
4 hårdkogte æg
12 cornichoner
16 små tomater, f.eks. cherry eller blomme
2 spsk. skyr
2 spsk. mayonnaise, gerne hjemmelavet
2 tsk. dijonsennepLækker og mættende 🙂
Skyl salaten godt og slyng den tør. Skyl og halver tomaterne. Del hver cornichon i tre på langs.
Rør skyr, mayonnaise og sennep godt sammen.
Lun sandwichstykkerne og flæk dem. Smør hver halvdel med sennepsmayoen. Pil æggene og del dem i en æggedeler. Fordel skiver af æg på hver bund af sandwichstykkerne. Kom en håndfuld rucola ovenpå æggeskiverne og tryk let ned på salaten, så den ikke skøjter af 🙂
Kom 3 spsk. tunsalat ovenpå rucolaen og top med skiver af cornichon, seks skiver på hver og halve små tomater, cirka 9 halve på hver. Læg toppen af sandwichstykket ovenpå og klem let sammen.
Del hver sandwich i to trekanter og server med det samme eller pak dem ind til madpakken 🙂Smukke lag af lækkert fyld, mmmhhh
Den lækre sennepsmayo smager fantastisk til den cremede tunsalat og den knasende skønne rucola. Cornichonerne giver et dejligt syrligt modspil og det lækre sandwichstykke er fyldt med smag og skønne kerner, der giver en god mæthed. Et hit ved store og små og let at lave på en travl hverdag 🙂