En let og lækker frokost eller aftensmad til den lille sult.
Til en person brugte jeg:
2 lækre æg fra frilandshøns – du kender min holdning til æg – aldrig, aldrig buræg
1 stor håndfuld friskplukket rucola eller spinat
1 stor solmoden tomat
4 spsk. hytteost
Tænd for en lille pande på fuldt drøn. Slå de to æg ud på panden og rør dem sammen med en palet, til en ensformig omeletmasse. Lad den stege et par minutter. Skyl imens rucolaen og tomaten godt. Skær tomaten i skiver og halver dem.
Skub omeletten over på en tallerken, fordel hytteost henover og kværn lidt peber over til at give lidt ekstra smag. Fordel 2/3 dele af rucolaen over og alle tomaterne. Top med det sidste rucola og server.
Spis sommer omeletten om den er eller snup en skive lækkert groft rugbrød til, hvis du er rigtig sulten 🙂
Det er en let, lækker og sommerlig ret til den lille appetit.