Gourmet tapas med carpaccio og sellerismør er første opskrift i en samling af lækre tapas opskrifter med de fantastiske produkter fra BORUM DELUXE.
Denne opskrift er sponsoreret af BORUM DELUXE.
Gourmet tapas med carpaccio og sellerismør er meget let at lave, men det endelige resultat er et smukt lille kunstværk for både øjne og smagsløg 🙂Gourmet tapas er et smukt kunstværk
Jeg har brugt den lækre sellerismør og de skønne rugflan fra BORUM DELUXE til denne opskrift. Jeg vil senere lave en anmeldelse af begge produkter 🙂Sellerismør fra BORUM DELUXERugflan fra BORUM DELUXE
Til 8 personer, som en del af en tapas anretning, skal du bruge:
8 rugflan
8 skiver god carpaccio – få din slagter til at skære dem for dig – det er han mester i
Lidt friskrevet peberrod
En håndfuld feldsalat – brøndkarse kan også bruges
8 store tsk. sellerismørEnkelt og smukt – med en fantastisk smag
Læg de smukke rugflan på et flot rustikt bræt, fordel den cremede sellerismør ovenpå. Læg et stykke carpaccio tilfældigt henover, så det får et lidt rustikt udseende – det skal ikke foldes pænt og ordentligt – det må godt falde lidt tilfældigt ned på sellerismørret.
Skyl og tør feldsalaten rigtig godt – brug gerne en salatslynge. Fjern den nederste del af stilken, den del, der faktisk er roden.
Læg lidt feldsalat ovenpå den lækre carpaccio og put til sidst en lille smule friskrevet peberrod ovenpå salaten – ikke meget, bare et nip.
Server de lækre Gourmet tapas med det samme – de kan stå lidt tid i køleskabet inden servering, dog ikke længere end 30 minutter – rugflanen bliver lidt blød, men ikke meget og den smager stadig lige skønt.Den sprøde rugflan er perfekt bund for den cremede sellerismør og møre carpaccio
Den sprøde rugflan passer fortrinligt til den lækre carpaccio; den milde smag af oksekød klæder sellerismørret og det stærke pift fra peberroden gør denne Gourmet tapas til en himmerigs mundfuld. Den let bitre feldsalat passer perfekt til det milde oksekød og den skønne sellerismør – den forstærker og fuldender smagsoplevelsen 🙂
Disse lækre Gourmet tapas tager cirka 15 minutter at lave – men så tager du dig også god tid 😉 Der skal dog også være plads til et nip godt rødvin midt i madlavningen, så 15 minutter passer meget godt 🙂Gourmet tapas – kunst for øje, mund og sjæl 🙂
Denne Gourmet tapas med carpaccio og sellerismør er perfekt til en større tapas anretning, som en del af en forret eller som en snack til et glas velkomst vin – prøv den og du vil elske den 🙂