En hurtig og lækker forret, der kan spises af alle, selv de fiskeforskrækkede 🙂
Til 4 personer skal du bruge:
2 tortillas – fuldkorn eller almindelige er op til dig
2 håndfulde rucola
100 g røget laks – røget ørred duer ikke, der bliver den røgede smag for koncentreret
1/3 bæger pikant ost
Skyl rucolaen godt og slyng den tør i en salatslynge eller dup den tør i et rent viskestykke. Smør de to tortillaer med pikantosten – de skal ikke varmes. Fordel salaten ovenpå osten – husk at smøre helt ud til kanten og fordel salaten helt ud til kanten. Pluk lakseskiverne i mindre stykker og fordel ovenpå salaten. Rul tortillaerne stramt sammen og læg dem i stanniol eller film i køleskabet, indtil de skal spises.
Lige inden serveringen tager du dem ud af køleskabet og skærer rullerne i to cm tykke skiver. Fordel skiverne på fire tallerkner eller et fint fad – gerne ovenpå en lille smule salat – det ser pænt ud og vi spiser jo med øjnene 🙂
Server lakserullerne med et glas godt hvidvin eller rosévin til 🙂