Sygdom

Der har været stille fra mig længe her på La Dolce Vita og det har desværre været ufrivilligt stille. For halvanden uge siden fik jeg pludselig høj feber. Efter nogle dage med høj feber og mange smerter blev jeg akut indlagt på sygehuset, hvor lægerne efter et utal af blodprøver, undersøgelser, skanninger og røntgen opdagede, at min galdeblære var meget betændt – faktisk havde de aldrig set så betændt en galdeblære før.

Galdeblæren blev fjernet, men smerterne og den høje feber fortsatte. I to dage insisterede jeg på at tale med en læge, da jeg havde svært ved at trække vejret og det var først, da de ikke kunne måle ilten via et fikst lille apparat, der sættes på fingrene, at det gik op for dem, at der faktisk var noget mere galt.

Jeg blev pludselig til en akut situation og overført til intensiv, hvor de drænede 1,8 l væske fra begge lunger. Begge lunger var klappet halvvejs sammen, så jeg lå til overvågning og lungetræning i to dage på intensiv. Da jeg begyndte at vise tegn på bedring blev jeg flyttet tilbage til gammel afdeling og efter en dags tid blev jeg udskrevet.

Jeg er nu hjemme og nu venter at langt restitutionsforløb. Jeg er træt, men lykkelig over at  jeg overlevede.

Jeg lover dig, at jeg snart vender tilbage med flere opskrifter til inspiration til dig.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.