Skifer – det nye sort

Sikke en dejlig dag. Min kære veninde har fødselsdag i dag og på trods af regn og blæst, så ved jeg, at hun har haft en dejlig dag.

Jeg besøgte hende, så snart jeg fik fra arbejde og der skinnede solen stadig, fuglene sang og den milde brise var lun og forårsagtig. Jeg havde købt Magiske Måneder af Helle Schønning og en Eight Hour læbe pomade til hende. Begge gaver bragte lykke og glæde og jeg må indrømme, at Magiske måneder også godt kunne finde plads i min bogreol. En lækker bog, der virkelig inspirerer, både med billeder og opskrifter. Jeg kan så godt lide sådanne bøger. De bliver aldrig forældet og jeg bliver aldrig træt af at læse i dem 🙂

Efter en hyggelig kaffe sludder med chokolade dyppede valnødder rullet i kakao, mmmhhh, gik jeg en tur i hendes butik. Hun har en rigtig lækker livsstilsbutik, der emmer af hendes kreativitet og charme. Hun har en forståelse for at arrangere sine varer på en sådan måde, at du får lyst til at købe ind med arme og ben 😉

Butikken er opkaldt efter hendes farmor, og ligesom mit hjem, så ligger den i hjertet af Himmerland. Butikken hedder Kri-Stense og både den og hendes hjemmeside er et besøg værd 🙂

Jeg faldt for to forskellige størrelser skiferplader; en aflang model og en bredere mere firkantet model. Begge perfekte til at arrangere forretter, tapas, oste eller lignende på. Jeg måtte bare eje dem og jeg valgte to aflange og tre firkantede, der kom med mig hjem og det eneste, jeg har fortrudt er, at jeg ikke købte nogle flere 😉 Jeg vil gerne have nogle der er lidt større, men disse er gode at starte ud med.IMG_1717

Skifer er jo det nye sort 😉Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.