Simre-søndagsfiasko

Kender du det? Du har set en rigtig lækker opskrift og glæder dig til at afprøve den, alle ingredienserne er købt, opskriften er gennemlæst op til flere gange og du går håbefuld i gang med denne nye lækre ret og hvad sker der så…Det er en kæmpe fiasko og falder til jorden med et brag. Dette skete for mig i søndags til simre-søndag. Suk, suk, suk.

Jeg har fortalt dig, at jeg ville lave kamsteg med balsamico glaserede rødløg og kartofler til inspireret af min absolutte yndlingskok, Jamie Oliver og det gjorde jeg også. Men det mislykkedes virkelig totalt.
Gode råd var derfor dyre – du skal jo have en opskrift på en lækker simreret, ikke en opskrift på en fiasko. Jeg har derfor lavet simre-søndag om til en temmelig-lang-tid-tirsdagsret, porchetta. Lige nu står der en lækker porchetta og hygger sig i ovnen og jeg er sikker på, at den bliver et hit 🙂
Jeg er ked af, at du ikke får opskriften i dag, men du får den i morgen 🙂

Indtil da vil jeg lige lave lidt reklame for min skønne venindes butik. Jeg har nævnt den nogle gange før og nu gør jeg det igen. Min veninde har den mest fantastiske livsstilsbutik, der sælger alt fra fine gamle stager, til nye møbler, smykker, badeværelsestilbehør, delikatesser og ja, næsten alt til hjemmet.
Butikken ligger i hendes hjem og i dag og i morgen, holder hun åbent hus i form af Juleinspiration. Dette gør hun hvert år, som regel altid i begyndelsen af november og igen om foråret en måneds tid før påske. Det er to dage med tryk på, hvor hun holder åbent fra kl. 11-22 og udover, at der er åbent i butikken, så lukker hun også op for sit private hjem, så du kan få inspiration til at dække et fint julebord eller påskebord, (når vi kommer dertil) hun serverer godter i køkkenet og byder alle velkomne med åbne arme.

Butikken hedder Kri-Stense, opkaldt efter hendes farmor og den ligger i den dejlige by Aars midt i hjertet af Himmerland.
Jeg plejer at lave godterne til hendes juleinspiration, men de sidste to år har jeg desværre ikke haft tid til det. Jeg har dog besluttet mig for, at jeg skal have tid til det næste år 🙂Kri-Stense juleinspiration

Inspirationsbilleder fra Mettes skønne hjem og butik 🙂

Besøg hende og hendes dejlige butik i dag eller i morgen, det er en oplevelse udover det sædvanlige 🙂

Jeg vil faktisk også gøre lidt reklame for en anden god veninde. Hun er keramiker og deltager lige nu i Arlas facebook konkurrence om en ny yoghurt skål. Der deltager 8 i konkurrencen om, at producere Arlas nye yoghurt skål og Trines er bare smuk.
Trine er en dygtig keramiker, der leger med det enkle og stilrene udtryk med et touch af noget unikt over hver enkelt stykke keramik, hun laver. Jeg har selv krus, stager, små skåle og vaser, som Trine har produceret og et plus ved Trines keramik er, at det kan vaskes af i opvaskemaskine. Jeg synes, at du skal smutte forbi Arlas facebook side og stemme på Trine Bruun Hansens bidrag til Arlas yoghurt kampagne. Du kan endda være så heldig, at du kan vinde et års forbrug af yoghurt 🙂Trines skålTrines smukke yoghurt skål

Nå, det er vist nok reklame for i dag og for det næste stykke tid. Jeg vil jo allerhelst dele mine skønne opskrifter med dig, og i morgen får du atter en til din samling af lækre simreretter 🙂

Jeg håber, at din tirsdag er fyldt med smil, glæde og skønne oplevelser 🙂 Vi ses i morgen.

Dette indlæg er ikke sponsoreret, det er min egen mening, jeg giver til kende.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.