Jordbærgrød

En gammel klassiker, der bringer minder om barndommens ubekymrede tilværelse med lange varme sommerdage, ferier ved mormor og morfar, lange dage i haven med mor med jordbærplukning og leg i kornmarkerne med nabobørnene 🙂

Til 2 personer skal du bruge:

400 g jordbær – jeg bruger altid fra frost – om sommeren nyder jeg mine jordbær som de er eller med mælk og sukker

3/4 – 1 dl vand

3 spsk. rørsukker

1½ spsk. maizena rørt ud i lidt koldt vand

Hæld jordbær, rørsukker og vand i en gryde og bring i kog. Lad bærrene koge i 5 minutter. Jeg plejer at blende dem, når kogetiden er slut. Jeg er bare ikke særlig god til klumper i min grød eller mine marmelader. Du skal gøre, lige som du har lyst til 🙂

Jævn grøden med maizenaen og rør godt. Lad grøden koge et par minutter under omrøring efter du har rørt maizenaen i. Tag gryden af varmen og hæld grøden i en fin skål og sæt den på køl til den skal spises 🙂 Server med iskold mælk og nyd turen down memory lane til sommerens varme IMG_1786

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.