Godt nytår

Godt nytår

Godt nytår til dig og dine kære. Jeg håber, at du får en dejlig nytårsaften, hvad enten den byder på en stor fest, en mindre hyggelig sammenkomst, en skøn middag i tosomhed eller hvordan din nytårsaften nu skal være i år 🙂NytårshilsenMed ønsket om en dejlig nytårsaften

Min nytårsaften skal fejres sammen med mine dejlige mand og vores lille hundehvalp hjemme i vores skønne hus. Det er vores første nytårsaften som Fru og Hr. og vores første nytårsaften i vores nye dejlige hjem. Det er faktisk også vores første nytårsaften sammen med vores dejlige lille hundehvalp, hvilket indebærer, at vi dropper gæsterne, nytårsskyts og nytårsløjer, så han kan få en god og tryg nytårsaften i ro og mag.

Selvom det måske til dels er en nytårsaften på vores hvalps præmisser, så er jeg ikke gået på kompromis med nytårsmiddagen. Forretten er urtegratineret hummer med lækkert brød og lidt tangsalat, hovedretten er lækkert, mørt oksekød med pommes anna, rødvinssauce og puré og desserten bliver en tung og syndig chokoladekage med blødende indre og friske bær. Alt sammen serveret med god vin til – lyder det ikke godt?

Du bliver selvfølgelig ikke snydt for opskrifterne – de kommer efter nytår, når jeg kigger frem fra dynernes skjul igen 🙂Nytår champagneEn glædelig skål til dig – tak for i år

Mit 2015 har været et absolut fantastisk år fyldt med glæde og lykke.

Årets absolutte højdepunkt var vores skønne bryllup i smukke Sønderjylland – anmeldelsen af Fakkelgården kommer først i det nye år. Vores bryllup var et rent eventyr, fyldt med glæde, lykke og kærlighed.

Året bød også på en fantastisk bryllupsrejse til den smukke Amalfikyst, hvor jeg virkelig tabte mit hjerte til denne fantastiske egn af smukke Italien – jeg er ikke i tvivl om, at jeg skal tilbage dertil, snart.

2015 blev også det år, hvor vi, endelig, fandt vores drømmehjem med højt til himlen og luft omkring os. Et smukt træhus på en skøn gammel grund fyldt med skønne frugttræer, bærbuske, skov, lund og stor grønsagshave, skal danne base for min dejlige mand, jeg selv og vores dejlige vovse de næste mange år.

Kort efter vores bryllup og bryllupsrejse var der dog et lille bump på vejen med et dumt færdselsuheld, der ikke helt kan slippe os endnu – men vi går på med krum hals og lader os ikke slå ud 🙂

Efteråret bød både på velkomsten af vores energibundt af en lille hundehvalp og et spirende og lovende samarbejde med den lækre Gourmet forhandler; BORUM DELUXE. Dette samarbejde er jeg yderst glad for og jeg ser frem til at udvikle endnu flere lækre opskrifter med BORUM DELUXE’ lækre produkter i 2016, samt deltagelse i enkelte Gourmet messer sammen med BORUM DELUXE – det bliver spændende og fantastisk 🙂

Jeg har haft et fantastisk 2015 og jeg håber, at dit 2015 har været godt, strålende og glædeligt.

Jeg ved ikke, hvad 2016 byder på, men jeg ser frem til et nyt spædt år, der sikkert bringer mange skønne ting med sig 🙂

Husk, at du skal altid se fremad – dvæl aldrig ved fortiden, specielt ikke de dårlige minder – de er kun bump på din vej, der styrker dig. Fremtiden er uvis, men spændende og se altid frem på dagen i morgen med glæde 🙂

Godt nytår og tak for 2015 – tak, fordi du læser med her – det gør mig glad 😀NytårMed ønsket om en god aften på denne årets sidste dag 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.