God jul – julehilsen

God jul – julehilsen

God jul til dig og dine kære ønskes du af mig 🙂 Jeg håber din jul bliver lige, som du har ønsket dig den 🙂Glædelig jul 2014God jul fra mig til dig 🙂

Min jul skal nydes i fulde drag med min skønne mand, vores dejlige lille hundehvalp, vores søde søn, vores kære forældre, og søskende. Vi skal nyde lækker mad, god vin og hygge i uanede mængder og jeg skal slappe helt af – herligt 🙂 En jul i de bedste menneskers selskab fyldt med god mad er lige min drømmejul. Selvfølgelig ville det være rart med frostgrader og snedækkede marker, men så længe jeg er sammen med alle dem jeg elsker, så er jeg glad 🙂

Nyd julefreden, skru ned for forventningerne og lad være med at stresse over alt  det, du føler, at du skal nå og for at opfylde alles forventninger – det du ønsker er det vigtigste – husk det 🙂

Jeg vil nyde et par dage med fred og ro fra arbejde og pligter, og slappe af med min dejlige mand, vores hund og nyde vores første jul i vores nye hjem – der skal læses gode bøger, drikkes god kaffe, spises konfekt og appelsiner, jeg skal gå lange ture og bare nyde nuet 🙂

Jeg vender tilbage lige efter et par fredfyldte juledage med ideer, inspiration og opskrifter på lækkert mad til nytårsaften – glæd dig 🙂 JulegaveMerry Christmas 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.