Stille, stille, stille….

Print Friendly, PDF & Email

Der er så tyst og stille fra mig i tiden og der er, desværre, en rigtig øv forklaring. I begyndelsen af september var min skønne mand og jeg impliceret i et grimt færdselsuheld, hvor en anden bilist overså sin ubetingede vigepligt. Det gik desværre ud over os.

Vi har det begge efter omstændighederne tåleligt; ingen blodige skader, derimod skader på ryg, nakke og hoved.

Sådanne skader og de mange smerter de medfører, tager tid og koster på alle konti. Det er derfor, der er så stille, stille, stille herinde fra mig.

Jeg håber snart, at smerterne aftager og helbredet får det bedre, så jeg kan give dig sidste del af fortællingen om vores skønne bryllupsrejse, anmeldelse og detaljer om vores bryllup – inklusiv lækre billeder af maden, og dele nogle af mine skønne opskrifter med dig.

Efteråret er over os og det betyder lækre kager med skønne efterårsingredienser og delikate simreretter, der varmer helt ind i sjælen…. Åhh hvor jeg dog savner at dele mine opskrifter og ideer med dig.

Indtil jeg er tilbage igen, kan du hygge dig lidt med at se mine opskrifter fra de tidligere år med simremad og lækre søde sager igennem 🙂



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.