Sponsoraftale med BORUM DELUXE

Sponsoraftale med BORUM DELUXE
Print Friendly, PDF & Email

Jeg har den bedste nyhed, som jeg længe har ventet på at dele med dig.

For nogle uger siden tikkede en mail ind på min computer – en fantastisk henvendelse om en sponsoraftale og et samarbejde med en forhandler af specialiteter. Jeg gik og tyggede på den henvendelse i cirka 10 minutter – sikkert kun 5, førend jeg svarede. Efter flere mails frem og tilbage, et par telefonsamtaler og et fantastisk positivt og inspirerende møde, var det en realitet; jeg har fået en sponsor 🙂Champagneprop🙂 🙂 🙂

Det vigtigste for mig i mine overvejelser var, at jeg ville beholde min ytringsfrihed i min anmeldelse af produkterne, at jeg skulle kunne stå inde for produkterne; både kvalitet og miljømæssigt, at sponsoraftalen var til begges gavn, og at kemien imellem sponsor og jeg var i orden – jeg kan kun konkludere, at jeg er ovenud tilfreds 🙂

For mig er god mad et must – gode råvarer, lækre specialiteter, kvalitet og fantastisk smag – det er nogle af de vigtigste nøgleord for mig i min madlavning og det er også nøgleordene for min samarbejdspartner BORUM DELUXE.Borum DeluxeBORUM DELUXE – smukt og elegant

Jeg udvikler opskrifter med nogle af BORUM DELUXE’ lækre produkter og laver også anmeldelser af dem. Desuden vil jeg også være kreativ sparringspartner på det gastronomiske område. Alle opskrifter og indlæg, hvori der indgår produkter fra BORUM DELUXE vil være tydelig markeret som værende et sponsoreret indlæg/opskrift.

BORUM DELUXE kan bedst beskrives således:

Hos BORUM DELUXE får du specialiteter fra hele Europa af yderst høj kvalitet og bedste råvarer. Gourmet for Feinschmeckere!

Produkterne er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, kulinarisk oplevelse, sans for detaljen og flot design.

Bæredygtighed – miljømæssig, social og økonomisk – er omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør

Storytelling – om alle råvarer – øger din totale smagsoplevelse

Vi giver dig ingredienserne, inspiration, samt opskrifter til hvordan du enkelt og nemt kan fremtrylle en lækker Gourmetmenu for Feinschmeckere.

Gourmet – det fineste og ypperste indenfor madlavning du kan servere – små fornemme anretninger, indbydende madkreationer og spiselige kunstværker.
Feinschmecker – en finsmager – dig som har en forfinet, kræsen smag og værdsætter at spise og drikke udsøgt.Borum DeluxeBORUM DELUXE  – mundvandet løber

Jeg har nu afprøvet nogle af produkterne fra BORUM DELUXE og det var virkelig sjovt at dufte, smage, afprøve og afprøve igen. Det her kan jeg kun blive helt afhængig af 🙂

Besøg BORUM DELUXE’ lækre webshop og lad dig friste 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.