Tomatpesto

Print Friendly, PDF & Email

Den her opskrift giver en kæmpe portion tomatpesto, men som med basilikumpestoen, skulle denne også kunne fryses ned. Den smager lækkert af tomat og en smule af parmesanost.IMG_1856Tomatpestoen er i skålen til venstre.

175 g soltørret tomat – gerne dem i olie

50 g mandler

30 g friskrevet parmesanost

1 fed hvidløg

1 dl olivenolie

1½ dl vand

Det lyder lidt underligt med vand i en pestoen, men olivenolien duer ikke til at “fortynde” den med. Den bliver alt for kraftig i smagen.

Kom alle ingredienserne i en blender, undtagen vandet. Blend for fuld drøn til det får pesto konsistens. Tilsæt vandet lidt af gangen, indtil massen har den konsistens og smag, som du ønsker. Hurtigt nemt og lækkert 🙂


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *