Hurtig barbequesauce

Print Friendly, PDF & Email

Nem og hurtig barbequesauce til pulled pork, kyllingebryst, okseburger eller spareribs. Du vælger selv, hvad du vil bruge den til.

Til 2 dl barbequesauce:

3 spsk ketchup  – jeg brugte Beauvais

75 g brun farin

1 spsk æbleeddike

1 tsk soya

1 tsk dijon sennep

1 tsk røget paprika

1 tsk hvidløgspulver – alternativt brug et fed friskpresset hvidløg i stedet for hvidløgspulver. Er det til børn, vil de hellere spise varianten med hvidløgspulver, for den giver en mere glat sauce.

Rør alle ingredienserne sammen og smag til. Saucen skal lige stå i ca. 20 min, indtil sukkeret er opløst og så er den klar til brug.

Jeg har blandt andet brugt den til at smøre mine burgerboller med til Pulled Pork.

Barbequesaucen er i den hvide skål bagerst i billedet.IMG_1394


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *