Grillede grønne asparges

Print Friendly, PDF & Email

Lækker, let sommerret, der er lynhurtig lavet. Har du ikke tid til grill, kan du lave dem på en grillpande i stedet for.IMG_2568

Grillede grønne asparges:

1 bundt grønne asparges

Friskhøvlet parmesanost

Balsamico eddike

Olivenolie

Skyl aspargesene godt og bræk den nederste del af – de knækker selv, der hvor de skal, smart. Gril aspargesene direkte på grillen på tværs af risten, så de får fine grillmærker. Læg dem på et fad eller en tallerken og dryp balsamicoeddike og olivenolie ud over dem. Slut af med at høvle lidt frisk parmesanost over. Brug din kartoffelskræller til det, så får du nogle fine flager, der ikke er for tykke eller for tynde 🙂

Billedet er taget uden parmesanosten.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *