Rugbrødsdrys med honning

Print Friendly, PDF & Email

Jeg kan godt lide at få skyr, yoghurt eller cultura til morgenmad – helst naturel. De smager bedst og du kan tilsætte lige den smag du vil. De er også super gode for maven. Jeg plejer at spise det med frugt eller min hjemmelavede mysli, men engang i mellem skifter jeg ud med rugbrødsdrys med honning.Rugbrødsdrys med honning

Du skal bruge:

275 g god mørkt rugbrød – gerne med minimum 8 g kostfibre per 100 g

150 g havregryn

4 spsk. akaciehonningRugbrødsdrys

Skær rugbrødet i mindre tern og blend dem, til de har konsistens som krummer – der må gerne være større stykke imellem.Rugbrødsdrys

Sæt en stor stegepande over god varme og hæld rugbrødet på panden. Lad brødet tørstege et par minutter under omrøring og tilsæt så havregrynene. Rør rundt og steg et par minutter mere, inden du tilsætter honningen. Honningen skal tilsættes af to omgange, ellers bliver det ikke fordelt ordentligt mellem brød og gryn. Lad rugbrødsdrysset stege tre-fire minutter efter, du har tilsat honningen.

Fjern panden fra varmen og hæld blandingen ud på et stort fad, så det kan køle helt af, inden du hælder det på glas. Det kan holde sig i cirka en-to uger.Rugbrødsdrys


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *