Kylling i wok med chili og ingefær

Print Friendly, PDF & Email

En hurtig lækker og enormt sund ret, der er lavet på meget kort tid. Ren win-win 😉

Til 2 personer:

300 g. kyllingefilet

2 fed hvidløg

1 stykke frisk ingefær på størrelse med en tommeltot

½ rød chili

1-2 lime

4 spsk. soya

4-500 g grønsager (gerne frosne – de skal ikke tøes op først)

Evt. 2 blokke nudler (kog dem, imens du laver det andet)

IMG_1627

Hak hvidløg og chili fint, skræl ingefæren og riv den på den fine side af et rivejern. Skær kyllingekødet i strimler.

Nu går det hurtigt og du skal blive ved din wok eller sauterpande.

Tænd for fuldt blus under din wok, tilsæt en god sjat olie. Når det er varmt tilsætter du chili, hvidløg og ingefær. Svits et minut – det må ikke blive brunt!IMG_1628

Tilsæt kyllingekødet og svits indtil det skifter farve. IMG_1629

Tilsæt grønsagerne og lad dem stege med indtil de er møre, men med lidt bid. Tilsæt saften af limen og soyaen, smag til. Det skal være stærkt, syrligt og salt. Du skal måske tilsætte lidt mere lime og/eller soya.IMG_1630

Hvis du vil have nudler i, skal du tilsætte dem, inden du tilsætter lime og soya. De suger en del.

Server rygende varm og nyd en hurtig og lækker ret, der er stærkt vanedannende 🙂IMG_1636


6 thoughts on “Kylling i wok med chili og ingefær”

    • Kære Ann Birgitte,

      Dejligt at du også kan lide denne lækre og lette ret. Den er en af mine ubetingede favoritter 🙂
      Tak for tippet med kokosmælken – det må jeg prøve 🙂

      Kh Helene

    • Kære Kirsten,

      Dejligt at høre 🙂 Det synes jeg også, at det gør 😉 Det er en af mine yndlings hverdagsretter 🙂

      Kh Helene

    • Hvorfor skriver du spørgsmålstegn efter hver sætning det virker sgu ret underligt?

      • Kære Dennis,

        Tak for din kommentar. Jeg tror, at det er det medie du ser opskriften på for der er ikke spørgsmålstegn efter sætningerne. Det kan være de smileys, der er, som dit medie viser som spørgsmålstegn ?

        Kh Helene

Skriv et svar til Kirsten Pedersen Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.