Gourmet tapas med røget laks

Gourmet tapas med røget laks

Print Friendly, PDF & Email

Gourmet tapas med røget laks er en skøn lille ret, der forener vidunderlige smage fra den røgede laks, sprød rugflan og en intens grillet peberfrugtcreme, mmhhh.

Denne opskrift er sponsoreret af BORUM DELUXE.Gourmet tapas med røget laksDen skønneste lakse anretning, mmmhhh

Denne lækre tapas anretning kan laves på under 10 minutter og den kan bruges både som en snack til en velkomst drink, til forret, som en del af et tapas arrangement og som et skønt alternativ til den traditionelle røgede laks på julefrokostbordet – mulighederne er uanede 🙂

Til 8 personer skal du bruge:

100 g god røget laks i tynde skiver

½ glas Tartinade Poivrons Grillés fra BORUM DELUXE

1 spsk. cremefraiche 38%

8 skønne skiver rugflan fra BORUM DELUXE

Lidt feldsalat eller brøndkarse til pyntTartinade poivrons grillesLækker, cremet peberfrugt tapenade fra BORUM DELUXE

Rør den lækre grillede peberfrugt tapenade med den tykke cremefraiche.

Fordel en god teskefuld på hver skive rugflan, top med den lækre røgede laks – lad gerne laksen falde tilfældigt og lidt rustikt ned på hver rugflan – det skal ikke være for pænt. Det giver et mere rustikt udtryk.Gourmet tapas med røget laksLækre ingredienser til en skøn ret 🙂

Pynt til sidst med lidt grønt for det sidste udtryk.

Voila; et spiseligt kunstværk klar til indtagelse 🙂Gourmet tapas med røget laksEnkelt, smukt og delikat 🙂

Den sprøde rugflan giver et skønt knas til den bløde og delikate røgede laks og den lækre peberfrugt tapenade fremhæver laksens skønne smag. Cremefraichens fyldige sødme dulmer peberfrugt tapenaden, så den ikke dominerer denne lækre tapa. Blandingen af tapenade og peberfrugt fremhæver laksens røgede smag på en mild og meget blid måde, der gør den endnu mere appetitlig. Den skønne feldsalat både pynter og giver et dejligt bittert modspil til det sprøde, det røgede og det grillede element i denne fantastiske tapas anretning, lækkert 🙂