La dolce vita kagen – vinder af Vesthimmerlands Bedste Småkage

Print Friendly, PDF & Email

Jeg nyder min bryllupsrejse sammen med min skønne husbond i fulde drag, og glæden ved denne smukke rejse (som du nok skal høre mere om) blev endnu større, da jeg i dag fik at vide, at jeg har vundet konkurrencen om Vesthimmerlands Bedste Småkage.

Småkagen, der er blevet døbt la dolce vita kagen skal serveres for 70.000 gæster ved den kommende golfturnering i Himmerland, Made in Denmark. Jeg er så stolt over, at mit skønne bagværk vandt konkurrencen og så er jeg også ret stolt af mig selv, fordi jeg tog chancen og deltog 🙂

Opskriften på la dolce vita kagen får du, når jeg atter er retur i Dannevang, men jeg lover dig, du vil heller ikke have noget imod at vente på den 😉Made in DenmarkMade in Denmark i Himmerland2 thoughts on “La dolce vita kagen – vinder af Vesthimmerlands Bedste Småkage”

 • Det er sa SÅ sejt Helene, stort tillykke. Alle kagerne blev åbentbart spist til konkurrencen, så vi på job må nøjes med resterne af de andre ?
  Fortsat go ferie til Jer.

  • Kære Ditte,

   Tusind tak – jeg er en smule overvældet over, at la dolce vita kagen vandt 🙂 Mon ikke jeg får bagt en stor portion la dolce vita kager til jer alle sammen, når ferien er ovre – I skal jo ikke snydes 😉

   Kh Helene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.