Kagedyst!

Kagedyst!
Print Friendly, PDF & Email

Kagedyst på søndag d. 11.9. til Kimbrerfesten 2016!

Så er det på søndag, at der er kage konkurrence, en konkurrence, hvor jeg, sammen med to dygtige bagere, skal være dommer.

Du kan stadig nå at deltage med din yndlings skærekage og få også gerne dine børn eller dine venners børn til at bage en kage til kagedysten. Der er både en voksenpræmie og en børnepræmie og to af hver slags!

Det er nogle fantastiske præmier fra Imerco Aars, Peders bageri og Joans Is og så er der også pokaler – kan det blive meget bedre?SkærekagerLa Dolce Vita skærekager

Reglerne er ret enkle; du skal bage en skærekage, tage kagen og opskriften med til Kimbrerfestpladsen bag ved messecentret i Aars og indskrive kage, opskriften og dig selv til konkurrencen i teltet Valhal kl. 14.

Herefter vil publikum se på kagerne og vælge deres vinder i børnekategorien og voksenkategorien og når publikum har afgivet deres stemmer, vil de tre professionelle dommere se på kagerne, dufte til dem og smage på, læse opskrifterne og vælge deres vinder i børne- og voksenkategorien.Krydret ølkageEn skøn efterårsskærekage; krydret ølkage

Vurderingen af kagerne er blind – dommerne ved ikke, hvem der har bagt kagerne, så der er ingen former for snyd med i konkurrencen.

Det bliver så spændende 🙂

Find din yndlingsopskrift frem og bag en kage til mig på søndag 🙂

Vinderkagen bliver delt her på La Dolce Vita med billeder og opskrift 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.