Chokolade overtrukne pebernødder

Print Friendly, PDF & Email

Disse lækre chokolade overtrukne pebernødder er et alternativ til de almindelige pebernødder. Jeg har brugt Lagkagehusets opskrift på pebernødder, som er let at lave og resultatet er nogle sprøde og lette pebernødder, der har en mild krydret smag.Chokolade overtrukne pebernødder

Pebernødder i lækker forklædning 🙂

Du skal bruge:

Alle de pebernødder du lyster

100-200 g mørk chokolade – jeg bruger en 64% og den passer fint.

Hak chokoladen og smelt den over vandbad. Kom 6-8 pebernødder i chokoladen ad gangen og brug en chokoladegaffel eller en almindelig gaffel til at vende pebernødderne rundt i chokoladen med. Tag pebernødderne op af chokoladen, når de er godt dækket over det hele og bank det overskydende chokolade forsigtigt af. Læg pebernødderne på et stykke bagepapir og lad dem størkne.

Jeg sætter mine pebernødder koldt, imens de størkner, så går det lidt hurtigere. Når pebernødderne er størknet hele vejen igennem chokoladen, kan du komme dem i et fint glas eller i en lille lufttæt æske og pakke dem fint ind. Så har du en skøn spiselig værtindegave til den næste julekomsammen.Chokolade overtrukne pebernødder


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *