Ingefærkugler

Disse skønne og lidt anderledes marcipankugler gemmer på en skøn overraskelse indvendig; tørret og kandiseret ingefær.

Ingefæren giver en frisk smag til den søde marcipan og den smager helt fantastisk.

Ingefærkugler, 16 stk.:IngefærkuglerFristende ingefærkugler med skøn smag

140 g god marcipan

20 g tørret og kandiseret ingefær

200 g mørk chokolade

Klip ingefæren i små bidder og ælt den godt ind i marcipanen. Form marcipan-ingefærblandingen til 16 små kugler. Lad ingefærkuglerne tørre i cirka 30 minutter i et køligt rum, inden du overtrækker dem med chokolade. Det giver det bedste resultat.

Smelt mørkchokolade over vandbad eller i en chokoladesmelter – jeg har en chokolade smelter, som jeg altid bruger, når jeg laver konfekt. Den tempererer chokoladen perfekt, og den er let at bruge. Dyp ingefærkuglerne et ad gangen i chokoladen, bank forsigtigt overskydende chokolade af og læg dem til tørring på et stykke bagepapir på en bageplade. Pynt ingefær kuglerne med lidt sukkerpynt i gyldne nuancer.

Når du har dyppet alle ingefærkuglerne og pyntet dem, skal de sættes køligt, indtil chokoladen er størknet. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.